niedziela, 22 listopada 2015

Medaliony wieprzowe.

 To nie tylko smaczny produkt ale też bardzo ładnie się prezentujący. Ja ograniczyłam się tylko do lekkiego oprószenia solą i pieprzem. Mięciutkie mięso rozpływa się w ustach :)
Zapraszam nie tylko mięsożerców!





Medaliony wieprzowe.

  1. Mięso oprószyć solą i pieprzem. 
  2. Kłaść na rozgrzaną, natłuszczoną patelnię (ja użyłam grillowej), docisnąć. Zostawić na kilka minut. Powtórzyć z drugiej strony. 
Podawać z ulubionymi dodatkami, surówkami np zerknij tutaj, sałatkami lub sosami.
Lekkie i sycące!
Smacznego :)

2 komentarze:


  1. Witam. Śliczny i bardzo kreatywny blog osoby z pasją! <3
    Zaprosiłabym Cię na swojego bloga, ale nie prowadzę bloga
    tylko instagrama na którego chciałabym Cię z miłą chęcią zaprosić! :)
    Chętnie się również odwdzięczam.
    mój ig: janaanastazja
    link: https://www.instagram.com/janaanastazja/

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję za miłe słowa :) dopiero zaczynam swoją przygodę z blogowaniem, więc myślę, że w nie długim czasie pojawię się też w innych miejscach :) pozdrawiam serdecznie

      Usuń

Dodaj swój komentarz