To nie tylko smaczny produkt ale też bardzo ładnie się prezentujący. Ja ograniczyłam się tylko do lekkiego oprószenia solą i pieprzem. Mięciutkie mięso rozpływa się w ustach :)
Zapraszam nie tylko mięsożerców!
Medaliony wieprzowe.
- Mięso oprószyć solą i pieprzem.
- Kłaść na rozgrzaną, natłuszczoną patelnię (ja użyłam grillowej), docisnąć. Zostawić na kilka minut. Powtórzyć z drugiej strony.
Podawać z ulubionymi dodatkami, surówkami np
zerknij tutaj, sałatkami lub sosami.
Lekkie i sycące!
Smacznego :)
Witam. Śliczny i bardzo kreatywny blog osoby z pasją! <3
Zaprosiłabym Cię na swojego bloga, ale nie prowadzę bloga
tylko instagrama na którego chciałabym Cię z miłą chęcią zaprosić! :)
Chętnie się również odwdzięczam.
mój ig: janaanastazja
link: https://www.instagram.com/janaanastazja/
Dziękuję za miłe słowa :) dopiero zaczynam swoją przygodę z blogowaniem, więc myślę, że w nie długim czasie pojawię się też w innych miejscach :) pozdrawiam serdecznie
Usuń